6 Comments

  1. Dra åt skogen, det råa köttet talar till mig! MÅSTE äta detta i helgen!!! Konstigt hur man kan glömma bort rätter som man vanligtvis ALLTID beställer när man är ute och de finns på menyn. Kan det bero på att jag inte är ute så mycket? Måste bli ändring på det, och du ska med!!!

    Puss!

  2. Heja Kristin! Jag håller med i superlativen! Carpaccio är nog ta mig fanken det godaste man kan äta.

  3. soffansofar skriver:

    Vad härligt det låter…jag vill också rymma i väg. Hoppas du får några sköna, avslappnande, roliga , äventyrliga och sömn tills du vaknar av dig själv utan att bli väckt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.