8 Comments

 1. Tack så mycket för svaret! Jag tror mig känna smaken av ”molasses” i BBQ såsen. Säkert inbillning :-D . Skall försiktigt prova mig fram med liquid smoke. x

 2. Hej, jag lagade Frijoles Refritos och alla hurrade här hemma. Jag antog att BBQ såsen blandas i samtidigt som bönorna? Det blev hursomhelst väldigt bra. En fråga, jag har lite förätit mig på BBQ sås överlag men älskar dock den rökiga smaken den ger åt maten, men kan ibland känna att det blir för söt sliskigt. Istället för BBQ sås, kan man använda rökessens (liquid smoke) eller har du något annat förslag? Tack för en fantastisk blogg och stort grattis till giftemålet! Ni såg ut att ha haft en magisk dag. xxx

  1. Heje!
   Kul att det blev bra, och TACK 🙏
   Håller helt med dig, det är ganska enkelt att tröttna på det sötsliskiga. Jag gillar Liquid smoke, men det är inte så ofta jag tipsar om det för det är så enkelt att överdosera och då blir det en väldigt syntetisk konstig smak. Men testa dig fram med några droppar och låt det puttra in. Sen ska ju just frijoles refritos vara lite söt, men det kan man såklart justera helt efter hur man vill🙂 /Allt gott!!

 3. Allt lagades – svingott! Majsröran kommet leva kvar forever i vår familj. Gjorde även en vegansk med ifraiche och vegansk mayo, funkade utmärkte det med (har en mjölkproteinallergiker hemma). Tack för att du berikar vårt matliv!

  1. Åh! Älskar den här kommentaren 💛

 4. Mums! Vann en Mexico-tacobok från dig för ett par åren sen. Älskar den! Det blir tacos ikväll, så är det bara!

  1. Javisst ja!! Det hade jag glömt, får nog ta fram den igen. TACK Jen för att du påminner mig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.