4 Comments

  1. Tack, det ska jag testa!

  2. Älskar lussepeppen!!
    Jag är ohyggligt nyfiken på surdegslussekatterna! Har, i ärlighetens namn, inte knäckt surdegskoden. Joxade som bara den med olika mjölkörter osv för ett par år sen, men fick aldrig någon balans i smakerna, alltid för mycket surt. Så jag gav upp (väldigt out of caracter!). I alla fall, vill gärna testa att baka på surdeg!

  3. Gjorde ett gammalt recept på lussebullar från dig, nog de godaste jag ätit! Tack för det :) tar med mig tipset om ett paket med nytt innehåll, låter mer lagom ansträngande för mig än fixa allt innan..

    1. Gomorron Elin! Men så kul, vad var det för recept tro? Och eller hur, så skönt att slippa mecka med alla paket:) /K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.