4 Comments

 1. Charlotte Knöös skriver:

  Detta liknar pachamanca, ett traditionellt sätt att tillaga kött, majs, potatis etc. som fortfarande idag används i Peru och som vi senast gjorde i juni i år. Det blir gott, men är egentligen bäst om man är många, för det är mycket jobb för det.

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Charlotte!
   Används nog på många ställen, även här i Sverige. Min vän Theresa som bott på Samoa i några år minns det här som den vanliga söndagsmiddagen. Kul att ni åt det i Peru, och jag håller med att det var lite väl mycket jobb fast himla kul.
   Ha det gott!

 2. Håller så mycket med dig när det gäller dubbelmoralen. Helst hade jag nog kanske varit vegetarian, har testat i 6 månader men sedan gick jag tillbaka. Resonerade så att inget djur fick överleva på grund av mig ändå (ja rätt löjlig tanke). Idag tänker jag att jag äter djur jag med samvete kan äta. Och det kan ju ni absolut med grisen, den kunde ju inte haft det bättre. Men så svårt det är det där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.