5 Comments

 1. Vilken fantastiskt god soppa! Är väldigt glad över bovetet som jag nu kommer prova använda även i andra rätter.

  1. Gött att höra Hanna! Och det kommer mer med Bovete:)

 2. ÅH, bovete, är mycket intresserad av bovete för tillfället och experimenterar en del med det. Har provat att fräsa det i pannan som du skriver om ovan, för att toppa den varma salladen. Beskrevs av någon annan matbloggare som ”nötigt” i smaken men..jag vet inte…det blev fasligt knaprigt, krispigt…nästan hårt. Jag kanske fräste på det för länge? Hmm, inte helt övertygad men vill gärna testa igen. Har du någon slags uppfattning om hur länge det ska stekas på för att bli lagom krispigt? Hörde aldrig något ”popp” :) Jag har även provat att göra rå gröt på helt blötlagt bovete som sen mixas slätt dagen efter. Alltså det är ju ganska beroende på övrig smaksättning och det får en viss mjölig konsistens tycker jag, men jag ska prova igen. Sen skulle jag vilja lära mig att koka det som tillbehör till mat, liknande bulgur, utan att det klibbar ihop och blir som gröt…Såg något recept på att man kunde göra som ”risotto” med det. Tar tacksamt emot fler tips på helt bovete helt enkelt! :D

  1. ÅH – instämmer helt!
   Uppskattar även mycket denna typ av kommentar. Sådant som berättigar att djupdyka i viktiga ting som Bovete! Återkommer Malin!
   TREVLIG lördag till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.