7 Comments

 1. Öronproppar är helt under bart att sova med. Så skönt att plugga in dem och stänga ute massa störande ljud. Jag sover alltid med öronproppar djupt insatta i öronen. Jag är helt beroende av dem. Det blir så tyst och skönt när propparna expanderar i öronen. Har jag inte propparna i öronen så ligger jag och stör mig på alla små ljud. Vaknar också väldigt lätt. Med öronproppar så somnar jag direkt och sover mycket djupare när jag vet att jag inte kommer att bli störd av ljud på hela natten. Öronproppar är helt underbart. Kan verkligen rekommendera alla att testa.

  1. Japp! Ett beroende man inte kommer ta sig ur i första taget:)

   1. Ibland får jag dock lite ont i öronen efter en hel natt med öronproppar. Har du något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

 2. Åhhh vilka fina glas, var hittar man dom?

  1. Hej Niki!
   Då har jag goda nyheter, både billiga och söta. De är från Rusta och var våra ”nu vänjer vi av barnen vid plastglas”. Än så länge har vi alla kvar och då har de ändå åkt i golvet en och två gånger.
   Ha det gott!

 3. Styrka till er! Som jag har skrivit tidigare så tampas vi med samma sak, mycke problem med sömnen. Igår kväll så hade vi en jackpotkväll, vi behövde inte trösta, söva om, stoppa i nappar, nej ingenting innan klockan elva på kvällen (de somnar vi sju) och det har nog aldrig hänt förut. Vi kunde titta på en hel film och trycka i oss extra mycket snask och så jag njöt. Jag hoppas och tror att det ordnar sig med tiden, de blir ju tonåringar någon gång!

  1. Right back at ya! Styrka hem till er ock.
   Man måste ändå fascineras av sig själv och hur formbara vi är. Jag fattar ju precis lyckokänslan i att få se på en HEL film:) Kämpa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.