4 Comments

 1. Haha! Tack snälla du -inte bara för att du delar med dig av de mest otroliga och livgivande recept utan för den konstanta och generella livspeppen ❤️. Länge leve Floyd!
  Min sommar är fin. Men stavas renovering -på ”vältaväggochbytaköktakochgolv”-nivå. Det blir bra! Men jag vill laga mat nu. Och slippa diska i badkaret. Och entusiasmera barn att släppa sina skärmar. Amen.

  1. Hahaha! Åh vad jag inte är sugen på att bo mitt det. Visst det blir fint/bra sen, men diska i badkaretlivet lockar inte just nu:) Kämpa på!

 2. Såååå bra tips! Tack!

  Min orimlig mg dåliga mixer kraschade för ett tag sedan och jag har gjort ärliga försök att hitta en ny. Ordentlig. Men jag kvävs liksom av alla alternativ så fort jag öppnar den dörren (BEHÖVER mänskligheten verkligen 90.000 olika köksaoparater??). En fin vän föreslog Bamix. Har du en sån? Eller har du ett annat tips?

  Hoppas att din sommar är underbar!

  Kram /Anna

  1. Heje!
   Nu fick jag gå och kolla, och vi har faktiskt en Bamix stavmixer. Vill minnas att den kostade lite mer men är jättebra! Eftersom jag väldigt sällan tar fram den stora mixern/blendern (så måste stavmixern vara bra) så vet jag inte, men den är ngt vanligt märke, typ OBH Nordica och är varken bra eller dålig. Hoppas DIN sommar är underbar!
   KRAAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.