2 Comments

  1. OooOoooOoh, jag älskar också kikärtor och har också ett spännande liv alltså :) Jag hittar inte halva där jag handlar, bor i Gbg. Men jag brukar köpa i lösvikt i någon av de mysiga ”eko-butikerna” som poppat upp härochvar i stan. Mycket billigt och framförallt suuupergott att koka i rejält salt vatten. Igår slängde jag ihop lite av varje som fanns hemma, slattar i princip : en ledsen auberginestump i bitar, sojafärs, lök, vitlök, skivad morot, kikärtor och halloumi. Sen lite tomatpuré, grädde, chili och bbqketchup. En riktigt god, mustig ”köttig” röra trots vego! Serverades med ruccola och rostade sötpotatisskivor :) Mer kikärtor åt folket och jag ska nog definitivt prova att rosta, trots att jag kör på hela ärtor.

    Malin

    1. Åhhh så gott det lät Malin! Tack för tipset:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.