4 Comments

 1. Hej,
  Jag har sett att du ofta har i färskost i dina recept, och du skrev själv för ett litet tag sen att det var en favorit (för tillfället?). Min fråga är, med risk för att det blir reklam, men har du någon favoritsort? Jag har bara testat med den där som heter som en amerikansk stad…

  1. Haha!
   Den där amerikanska staden tycker jag är bra, fast sen finns det billigare och i mitt tycke ännu bättre:) Jag köper mycket av Icas egna märke samt Buko och Eldorado. De är lite torrare än den dära Philly, vilket jag gillar.
   Håll dig borta från light-varianterna dock, de har inte alls samma braiga konsistens. Sen har Arla lanserat ganska nya, de tycker jag är bra även om jag föredrar deras naturella.
   Oj vad många du fick nu…återkom gärna med vilken du gillar bäst:)

 2. MrsRehnquist skriver:

  Mums, vi gjorde denna svenska delikatess igår, så gott det ändå är i sin enkelhet. Barn.. Precis när man tror att man fått lite koll, klurar ut hur de fungerar så flyger faaaen i dem o de tar en ny rikting. Kvar står en förvånad o frustrerad mamma. What to do, bara att omgruppera :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.