Similar Posts

4 Comments

 1. Mums! Den här förrätten blir perfekt på nyår. En fråga bara, det ser ut som att det är någon typ av créme till, stämmer det eller ska man köra utan?

  1. Hej!
   Det är en majonäs smaksatt med srirachasås. Man kan köpa färdig, blanda själv och då avgöra hur stark man vill ha den, eller servera med någon annan kall, krämig sås:) Det måste inte vara sås, men är gött!

 2. Min jisses vad gott! Prick detta äter vi på nyårs 😍. Om du får feeling på fler recept i denna kategori tar jag oerhört gärna emot! Lussekatter och rå fisk. Liksom mitt bästa. 😂

  ❤️

  P.s. Din nya sida är verkligen jättefin! Jag vet inte om det är möjligt, men jag skulle hemskt gärna vilja kunna trycka ”gilla” på allt jag läst, så att du vet att jag uppskattar allt ditt hårda slit. För det gör jag. Varje inlägg ❤️

  1. Det kommer mer Anna🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.