2 Comments

  1. Jag saknar de här inläggen! Det är mycket recept nu, vilket såklart också kan vara bra men jag saknar liksom ”bloggkänslan” och dina åsikter, tankar och hur livet är liksom. Jag måste erkänna, trots (eller just kanske därför, för att jag gör det hela dagarna??) att jag är en matnörd av rang så bläddrar jag ofta förbi recepten. Ville inte alls ge kritik då recepten brukar vara grymma, utan mest för egen vinning pusha för dessa inlägg. Flummigt! Men kram!

    1. Men alltså Emma, det saknar liksom jag med. Skulle så gärna blogga och skriva tankar dagarna i ända men det hinns inte. Recepten och bilderna är ju sådant som vi producerar i andra jobb så de har jag någorlunda klara. En vacker dag kanske jag lurar ut hur man får mer ekonomi i att blogga och kan lägga mycket mer tid på det:) Tack för att du hänger med Emma! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.