4 Comments

 1. Hej!
  Vill bara säga att jag tycker din blogg är så härlig. Jag blir glad varje gång jag tittar in här! Liksom Mikaela skrev så undrar jag också vad du har för jobbprojekt på gång?
  Hoppas, hoppas att det blir mer kokböcker??
  Kram från en trogen läsare

  1. TACK Jonna! Det hoppas, hoppas jag med:)

 2. För dig som har rötter i Mariestad är det kanske intressant att veta att det finns massor med ramslök på Lugnåsberget, som ju är en liknande typ av kalkrikt platåberg som Kinnekulle. Gjorde senast i förrgår ramslöksrisotto på en del av all ramslök jag fyllt frysen med, såå gott! Dessutom luktar det fantastiskt när ramslöken blommar och man cyklar förbi på väg till bussen.

  1. Hej Ida K!
   Olala!
   Vill cykla dit direkt. Tusen tack för att du delar med dig av slättatips. Ha det fint hördudu!
   /Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.