| |

Sveriges mest namnkunniga kockar & Mitt kök mässan

_MG_6091_low

Imorgon skall jag vara med på Mitt kök mässan. Skitkul skall det bli, men jag har inte hunnit tänka på det ännu. Blockerar det mesta i min proppade kalender och jobbar under devisen att det löser sig nog.

Men sen gick jag in och läste programmet idag och kände att nämen där står ju mitt namn mittemellan ehh….Gustav Trädgård och Håkan Thörnström, och vadå Sveriges mest namnkunniga kockar. Så kan ni ju inte skriva! Fan.

Så snälla läsare i Gbg, eftersom jag blev nervös nu, kom dit och häng med mig. Det skulle kännas himla fint och tryggt. Jag skall laga mat i Matlabbet vid 14.30 och på kockscenen vid 16.30. Och det skall lagas och ätas den här väldigt goda Skogstacon ovan.

Här hittar ni hela programmet och här kan man köpa biljett.

Så nu måste jag laga en jädra massa tunnbröd till imorgon. Helst skall jag göra det i smyg utan att Elsie och Bibbi märker. Det går liksom smidigare då.

Laga mat tillsammans med några av Sveriges mest namnkunniga kockar och konditorer

På Mitt kök mässan kommer du som besökare att få möjligheten att laga mat tillsammans med kockar såsom Frida Ronge, Gustav Trägårdh, Kristin Johansson, Håkan Thörnström och årets konditor 2013, Patrik Fredriksson.

Lär dig knep och hemligheter med Rent a Chefs kockar som också finns på plats och anordnar matlagningskurser för dig som besökare. Efter avslutad kurs får du njuta av det du lagat.

Varje tillfälle i Matlabbet kommer att vara ca 50 minuter långt. Fyra köksöar kommer att ställas upp och 16 deltagare kommer att vara med varje gång.

Pris: 100 kr/person

Köp din biljett online för att garantera din plats.

Similar Posts

7 Comments

  1. Kände, när jag läste detta, att jag saknade Sverige lite extra nu!! Att få haft möjligheten att komma o laga mat med dig! Det va säkert nervöst och skitkul kan jag tro! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.