4 Comments

 1. Oooh min nyfikenhet har stillats, för nu iaf :D tackar! Väldans prydligt skafferiet, jag önskar att vårt såg ut så när man öppnar det, kanske att den goda skafferi-fen hälsar på här nån natt? Jag trodde ert kök skulle vara jättestort med massa bänkyta o luckor i gammeldags stil (ok nu låter jag kanske som en galning som tänker på dej jämt men räds icke! Jag har bara mkt o livlig fantasi). Men det var ett trivsamt o ordningssamt kök! Jennifers förslag om tips på redskap o utrustning var en bra idé, jag förbrukar teflonstekpannor på löpande band så tips tas gärna emot ; P ha en fin kväll!

  1. En vacker dag kommer det vara jättestort, lantligt och med massa bänkyta. Och vi längtar till den dagen:)

 2. Hej! Mysigt kök och mysig blogg! Tänkte fråga dig om lite tips vad det gäller kastruller och stekpannor. Tycker jag har svårt att hitta bra redskap, antingen är de jättebra ett litet tag men så råkar jag bryna kött eller nått hastigt på hög värme å så blir de förstörda eller så är de dålig kvalite på från början. Gjutjärn är ju givetvis det bästa men för mig passar det mer när jag skall göra långkok, finns det inga kastruller och pannor med annan beläggning som faktiskt både funkar bra att bryna saker på hög värme men som samtidigt är lätta att rengöra och där det inte bränner fast?! Med vänlig hälsning, Jennifer

  1. Hej Jennifer!
   Har tyvärr inga riktigt bra tips till dig. Hos oss är gjutjärnspannorna favoriterna. Sen har vi en brokig blandning mellan budgetgrejer och riktigt fina produkter, och jag skulle så gärna vilja säga att kvalitet håller i längden, men jag tycker att vi sliter ut dem ganska snabbt också.
   Dock försöker vi bli mycket bättre på att sköta om dem. Diska dem skonsamt, gärna strunta i diskborste. Låta fastbrända rester koka bort med lite vatten och låg värme. Inte använda fel redskap i dem osv. Inget riktigt bra svar, men den dagen jag har det så återkommer jag direkt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.