6 Comments

 1. ❤️

  Tusen tack för receptet! Kokos är ju inte dumt alltså. Men som du säger -en vill ju flåda till det. Kanske.

  Lite på temat kan jag, å det varmaste, rekommendera det här receptet i retur! Är löjligt förtjust i maräng och det här blev en grym dessert när jag bjöd vänner på alooohrmmm -indisk spenatgryta med halloumi (kanske ditt recept?? Gott som tusan i varje fall)

  https://www.koket.se/jultarta-med-hasselnotsmarang-och-mangosorbet

  1. Mmmm..ser grym ut!!
   Och ja, kände själv att mitt förslag var lite nja, eller i alla fall kan göras roligare 🤔 Hojtar om jag stöter på ett bättre 😁

 2. Brukar göra hälften vanliga och hälften i form av skuren rulle innehållandes mandelmassa med pärlsocker på.. julfavorit!

 3. Vetebröd är det bästa jag vet! Lussekatter är liksom Rolls Roysen.. Just nu bor jag med en väldigt tråkig ugn så den mesta vetedegen jag gör blir för det mesta supertrist…. Hursomhelst! Vill gärna dela med mig av några av mina bästa tips på detta viktiga ämne ☺️:

  1. Blötlägg russinen i glögg en god stund innan de mejas ner i bullen, blir supergott! Och dessutom blir de inte små hårda eländen ingen vill äta.

  2. Baka av bullarna på hög värme och pensla dem med äggvita blandat med en skvätt vatten EFTER att de kommer ut ur ugnen -denna metodik kapslar in vätskan bättre i büllen.

  3. Pärlsocker är inte att förkasta alltså…

  4. Brytochskurbullar -så himla bra! Jag brukar, till barnens stora förtjusning, göra ”lussetuttar” när jag tröttnar -alltså helt runda katter med russin i mitten 😂

  Slut på meddelande

  -en annan grej: Häromdagen pratade vi nyårsmeny med de fina vänner vi ämnar fira med. Vi kom fram till en önskan om någon form av asiatiskt tema med underbar sashimi till förrätt, någon form av smaklig anka till huvudrätt kanske… men vad ska vi ha för dessert?? Har du något bra tips? Kanske även på anka?

  1. ANNA! Jag tar emot dina tips på detta MYCKET viktiga ämne med vördnad. 1. För att det är skitbra tips. 2.För att det är något av det vackraste man kan dela med sig av 🙏 NAMASTE

   Slut på meddelande

   Mycket bra nyårsplanering. Spontant tänker jag kokos, typ med denna som bas, fast kanske kokosgrädde istället för grädde.Eller känns den lite trist kanske, man vill ju ha det flådigt på nyår. Hmm..återkommer

   https://www.koket.se/klockan-nio-hos-stjarnorna/anna-benson/asiatisk-mangoglass-med-kokoschips/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.