2 Comments

  1. Haha, coolhetsfaktorn har inte blivit synad här hemma ännu. Idag fick jag däremot höra ”Nej,. Bort. Mamma bor i köket.” Inte skulle jag komma där och lägga mig i legobyggandet i vardagsrummet.
    Mangold funkar lika bra i det här receptet va!? I trädgården är två fina mangoldplantor kvar än. Måste hinna före frosten! Lasagne tänkte jag laga. Blir det bra om man fryser in manfolken… eh, tack T9(eller vad det heter nu) mangolden skrev jag faktiskt! I så fall frysa in rå eller förvälld mangold?

    1. Mamma bor i köket:) Ändå ett fint ställe att bo på. Jamen visst funkar det med Mangold. Jag skulle nog sköljt, låtit torka, skurit i mindre bitar, fryst in på ett bleck/bricka och sedan stoppat i påsar. Skynda innan frosten kommer!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.