4 Comments

 1. Hej Kristin!
  Ville bara säga att nu sitter jag här och planerar veckans middagar genom att få inspiration på din blogg. Som vanligt! Har sagt det förut; behöver ingen annan sida :-)
  /Linnéa

  1. Tack rara du! Blir så glad:)
   /K

 2. Uuh! När jag va gravid fick vi vildsvinskött av en kompis som jagar, han sa att det blir sååå gott om man marinerar över natten o grillar dan efter. Så det gjorde vi, men jag kunde inte äta det sen, det smakade…nåt…o så tyckte jag att mina händer luktade illa av köttet. Men detta kan ju berott på graviditet med konstiga lukter o smaker som kan uppstå hux flux ; P men vi är ju oxå en sån där familj som tackar nej när man blir erbjuden älgkött av jägare för jag gillar’t inte…min mamma o svärmor tycker vi är galna!

 3. Kul!
  Ser fram emot att läsa om vilt då det är helt främmande för mig. Något vi aldrig äter eller ens skulle få för oss att prova hemma. Konstigt egentligen, men en vanesak kanske?
  Så tack för att du breddar oss:)
  /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.