2 Comments

 1. Åh så bra inlägg!

  Älskar Carpaccio fast visste inte att man kunde skära den så finurlig och vntips mottages tacksamt.
  Som du skriver de flesta vill nog mest dricka något gött:)
  Trevlig vecka till Elsies päron

  Jill

 2. Viktoria (Lyckans) skriver:

  Jag gillar också Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie. Mitt första tips är ett i samma prisklass: Brochet Facile (2267) och ekologiskt odlat. Mitt favoritvin är dock Les Fumées Blanches (22139). Det är mmmmmmmgött! Ni måste prova båda.

  Rött vin dricker jag tyvärr inte längre. Två klunkar och huvudvärken kommer som ett brev på posten. Väldigt trist för jag brukade älska riktigt kraftiga, mörka röda viner. Trist men jag får väga upp med bra vita istället!

  Ha en bra lördagkväll och söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.