18 Comments

 1. Det är så himla bra timeat med den här kokboken eftersom jag började jaga i höstas och ska ta min jägarexamen i vår. Jag gillar dina recept starkt och nu kommer jag äntligen kunna laga lite mer av dina köttrecept. Hurra!

 2. Madelene Larsson skriver:

  Grattis! Vad spännande! Jag själv saknar ett riktigt bra recept på älgköttbullar

 3. Wow Kristin! Du inspirerar!! Kram och Grattis

 4. Viktoria (Lyckans) skriver:

  Men fy fasicken så roligt!! Verkligen stort grattis till dig (och Pat!) men du behöver ju absolut inte oroa sig för djupt vatten. Du är ju superduktig!!! Ps. Säg till om ni behöver smakätare/provare. Jag är väldigt bra på att äta. ;)

 5. Så bra jobbat! Roligt! Här har ni en köpare av boken.

 6. Lotta Haleen skriver:

  Kul! Min man har börjat jaga och jag behöver all inspiration jag kan få för att bli bättre på att ta tillvara köttet han kommer hem med. Rådjurshals till exempel… Ser fram emot boken!

 7. Absolut lycka till! Vilket roligt projekt, det kommer att bli kanon.

 8. MrsRehnquist skriver:

  Så himla roligt!! Väl färtjänat! Detta blir första av många kokböcker!

 9. Wow vad roligt! Den boken vill jag gärna lägga vantarna på i flera ex. Kommer ju från en jagande familj å har jagat endel själv. Blir en bra presentbok :) Har läst många av dina inlägg, blivit inspirerad å tycker ni verkar laga mycket god å genomtänkt mat utan att krångla till det. Extra roligt att det är en ”gammal” kurser som gjort boken! Stort lycka till!!

 10. Åsa Pettersson skriver:

  Va roligt, grattis! Vi är en familj med den stora lyckan att alltid ha frysen full av viltkött. Jag håller just på att formulera ett mail i mitt huvud till grisbonden med glada utegrisar om huruvida inte vi kan idka lite byteshandel. Det finns inte en chans att vi skulle gå och köpa annat än möjligen kyckling och fisk! Vi får ofta kommentarer från släkt och vänner som inte är vana vid vilt att -”det smakar inte vilt!” Konstig kommentar tycker jag. Det är som om alla har en referens till något viltkött som smakat vilt och som uppenbarligen inte varit någon angenäm upplevelse. Hör av dig om du vill ha någon som testlagar dina recept!

 11. Åh så spännande o kul!! Skitcoolt att du vågade ta steget in i viltvärlden :D hejja er!

 12. Gu va roligt! Vi längtar efter goa viltrecept. Lycka till!

 13. Men vad roligt, grattis till det fina uppdraget!

 14. Lycka till imorgon!
  Själv blir jag sugen på både vilt och jaktlicens bara av att höra dig prata om boken.

 15. Kör så det ryker och lycka till!!

 16. Cecilia Blankens skriver:

  Så jäkla bra jobbat! Ni är bäst och jag tror att det kanske är de här recepten som gör att folk vågar börja käka vilt i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.