9 Comments

 1. Hej Kristin,

  Först vill jag bara säga att din nya hemsida är himla fin!

  Jo, jag tänkte på det här med buljong/fond. Det bästa och godaste är ju såklart att göra egen, men jag tänkte ändå höra om du har ett bra tips på god köpebuljong? Helst vill man ju ha en ekologisk men de jag har testat tycker jag mest smakar jäst…

  1. Hej Andrea!
   TACK och eller hur! Skall kolla lite mer och återkommer:)
   Kram

 2. Jag funderar på att skaffa en crock-pot, det verkar så käckt. Gillar långkok men har hittills bara använt lergryta. Jag har ingen gjutjärnsgryta, borde jag kanske investera i en sån innan jag köper crock-pot?

  1. Heje!
   Ursäkta sent svar.
   Jag tycker verkligen att Crock Pottan är just himla käck, och den har faktiskt överraskat. Gjutjärnsgrytan är så klart underbar på sitt sätt. Den puttrar, doftar och ger faktiskt ifrån sig nyttig järn (om det nu inte är en skröna). Skillnaden med pottan är att den drar mycket mindre energi, man kan lämna den ensam hemma och den kan hålla en låg temp kontrollerat.Jag tycker verkligen att de är kanon båda två.
   Hoppas du blir nöjd med vad du än väljer.
   /Kristin

 3. Tack för fin och inspirerande blogg!

  1. Tack Åsa!
   Trevlig helg till dig/Kristin

 4. Åh vad jag gillar hur du tänker! Här har kikärtor legat i blöt hela dagen och halvapriset-köttet har puttrat i långkok sedan vi kom hem från förskolan. Av detta tänkte vi fixa falafel ackompanjerat av pitabröd, fredagstacos i detsamma, köttgryta till lördag och kikärtssoppa med minipizzor. Misstänker att jag också får lite härliga rester att starta nästa vecka på. Och ja, både förkläde och huckle är på ;)

  1. Dito Li!
   Så glad jag blir. Trevlig helg till dig!
   Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.