13 Comments

 1. Hej!

  Hur många personer är receptet för? :)

  1. Grytan är en stor sats eftersom det är lika bra att göra ordentligt när man väl kokar den. Tortillabröden blev ca 20 st. Så säg ca 6 personer kanske.
   Ha det gott!

 2. Viktoria (Lyckans) skriver:

  Herreguuuuuud vad gött!

 3. Men nu dog jag och hamnade i mathimlen. OMFG vad jag måste prova detta! Har gjort din Texas chili många gånger och älskar den! I denna uppdaterade 4.0-version är det kanske väl avancerat med egna tortillas osv, för min förmåga alltså, men jag misstänker att det är såå värt det… :D

 4. Åh, tack för recepten! Äter tacos väldigt ofta (typ varje helg) och har längtat efter att få lite inspiration. Majs och majo-röran ser gudomlig ut. Något jag länge funderat över utan att riktigt ha funnit något svar på är om man kan laga vegetarisk chili? Det verkar vara så härligt med långkok. Är det så enkelt att bara byta ut köttet mot veg. alternativ, eller bör man tillaga den annorlunda då? Stort tack! Emma

  1. Det var så lite så.
   Det finns massa varianter, men jag har inte haft turen att stöta på någon riktigt bra ännu. Det står dock högt på min lista att puttra ihop en. Så snart hoppas jag att jag har ett bättre svar till dig. Håll ut.

   1. Satt och funderade på det också, vore ju toppen om man kunde dra ihop ett långkok med linser, bönor eller något annat vegetariskt? Ser fram emot svaret :)))
    Och YAYYY för lite mexikanskt/tacoish/chili. Mina favoriter allihop :D

    1. Yayyy! Det kommer, känner att jag själv redan har byggt upp skyhöga förväntningar. Så nu är det ju bara att leverera:)

 5. Åhhh jag sitter här o dregglar…

  1. Fint att höra Mikaela!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.