2 Comments

  1. Kloka du!

    I det lilla har vi haft en väldigt fin helg vi med, men det skuggas ju av allt elände. Inte bara terrorattentat, utan även sjukdom som mer eller mindre närstående drabbas av (och som jag jobbar med). Sånt som får mig att strunta i det sista ”jag ska bara” på jobbet och snabba mig hem för att krama om di små. Som svar på din fråga om vi pratar hemma; vi försöker, men när det gäller ”otäcka” grejer vill vi gärna att de ska börja prata först så vi inte drar igång otäcka tankar (de känner tex inte till vad som hände i Trollhättan, känner inget behov av att berätta det heller). Bra tips om att fråga vad de pratade om, och inte vad de gjorde.

    Nu ska jag snart göra din minestrone. Funkar det med viltfärs tro? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.