Om sanningen ska fram så

Fredag! Så fint att du kom.

Ska erkänna några saker,

Jo, vi trivs fint med att ha lämnat centrum, men just på fredagseftermiddagar så saknar jag det. Visst det är inte svårare än att åka en kvart så är jag där, men det är inte riktigt samma sak. Jag saknar fredagspromenaden förbi blomsterståndet, saluhallen, systemet och ibland även Linnégatans ost. Det liksom kickade igång fredagskänslan så. Allt finns att köpa här med, men det är inte lika mycket känsla i det. Så min önskan skulle vara att någon startar en chark, en ostbutik, ett surdegsbageri, ett blomsterstånd och kanske ett bryggeri? Någon som nappar? Jag är ju själv lite sugen.. Eller kanske en saluhall med alltsammans, lika bra att köra hybriskortet hela vägen (varför gå in i väggen när man kan springa ?).

Erkännande nummer två är att träningen inte går riktigt så bra som jag hade hoppats. Kanske är föga intressant för er, men när jag nu duktigt lägger ut träningstips så vill jag berätta detta ock.

Mitt fokus var att påbörja den här uppbyggnaden så långsamt och försiktigt, men överaskades över hur bra det gick. Löpningen gick riktigt bra, och även styrketräningen, kände igen mig själv och orkade ganska mycket även om jag är nogrann med att inte ta ut mig för mycket. Sen, återhämtningen, under all kritik! Jag är helt paj, återhämtar mig inte. Så jag har helt enkelt fått backa lite, ta det lite lugnare.

Erkännande nummer tre, jag ser fram emot schlagerfinalen? Hur blev det så? Tror att jag tackar Thorsten och Björn för det. Spice it up, ni märkliga män!

Skön fredag på er!

Similar Posts

2 Comments

 1. Hej!
  Såg att du också löptränar och tänkte passa på att fråga dig om råd :)..
  Jag har börjat löpträna igen efter ett uppehåll över snöperioden. Började igen i måndags med intervaller på 2×2 min (jogg 2 min, gång 2 min) och det funkar bra, går bättre för varje pass. Har kört tre sådana halvtimmes pass dennav. Vad tror du om nästa v? Ska man fortsätta samma upplägg en längre tid elller öka redan nästa v? Förra gången körde jag igång mest på känn och minns ej hur jag byggde upp joggen till att klara 5 km på 36 min. Målet är nu 5 km på typ 30 min samt att klara milen senast i augusti eftersom jag ska springa Tjejmilen sen..
  Blev långt, men har du nåt tips? =) /Anki

  http://energikicken.wordpress.com (här kan du se mina framgångar sen)

  1. Hej Anki!
   Förlåt för sent svar, men det låter som du har ganska bra koll själv. Om jag var du så skulle jag nog ta det lugnt, om du har tålamod till det, kanske köra samma denna veckan för att sedan öka. Kan tycka att det även för motivationen är bra att hålla igen, är ju en grym känsla att man har mycket mer att ge, sen öka nästa vecka och känn dig stark:) Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.