2 Comments

 1. Hej!
  Såg att du också löptränar och tänkte passa på att fråga dig om råd :)..
  Jag har börjat löpträna igen efter ett uppehåll över snöperioden. Började igen i måndags med intervaller på 2×2 min (jogg 2 min, gång 2 min) och det funkar bra, går bättre för varje pass. Har kört tre sådana halvtimmes pass dennav. Vad tror du om nästa v? Ska man fortsätta samma upplägg en längre tid elller öka redan nästa v? Förra gången körde jag igång mest på känn och minns ej hur jag byggde upp joggen till att klara 5 km på 36 min. Målet är nu 5 km på typ 30 min samt att klara milen senast i augusti eftersom jag ska springa Tjejmilen sen..
  Blev långt, men har du nåt tips? =) /Anki

  http://energikicken.wordpress.com (här kan du se mina framgångar sen)

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Anki!
   Förlåt för sent svar, men det låter som du har ganska bra koll själv. Om jag var du så skulle jag nog ta det lugnt, om du har tålamod till det, kanske köra samma denna veckan för att sedan öka. Kan tycka att det även för motivationen är bra att hålla igen, är ju en grym känsla att man har mycket mer att ge, sen öka nästa vecka och känn dig stark:) Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.