6 Comments

 1. elsiesparon skriver:

  Hej Sara!

  Välkommen hit!

  Jag undrar vad det är som irriterar dig med inlägget, då jag själv funderar en del kring det här med bloggreklam. Här tipsar jag om en gratistjänst på ett varuhus som jag tycker är skitbra. Är det att det inte är uttalat att det är sponsrat? Jag tycker själv att det är ganska tydligt att det är det, men skulle det kännas mer ok om det låg i en kategori av sponsarde inlägg? Jag har skrivit om det här flera gånger tidigare, exempelvis här, http://blogg.loppi.se/elsiesparon/2012/06/20/natusan-och-tankar-kring-att-bloggare-gor-reklam/ där jag exempelvis frågar om en sådan kategori.

  Jag har aldrig fått pengar för att skriva om något visst, däremot saker att resencera,och jag tror att det skiner igenom jävligt fort om man inte är ärlig i dessa frågor.Det är såklart lätt att skriva så här när det inte handlar om varken mycket prylar eller stora pengar, men här och nu är det enda jag kan svara ärligt på.

  Sen nu i helgen skall jag baka pepparkakor med formar från Åhlens, och jag skall testa dem kritiskt.

  Trevlig helg!

 2. Jaha, och hur mycket pengar får du från Åhléns för de här sponsrade inlägget???

 3. Åh, detta är perfekt för mig. Har just varken tid eller lusten att springa omkring och leta julklappar till alla. Perfekt. Tack för tips!

 4. Sluta titta!?! Jag sitter med förstoringsglas för att försöka se vad jag ska få. Hoppas på Pippi-förklädet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.