15 Comments

 1. Jag är generellt väldigt dåligt på att kommentera de bloggar jag läser, men jag kan ju absolut förstå vikten av att få något gensvar (behöver ju alla). Så jag vill bara säga att jag började läsa bloggen för kanske ett halvår sedan och är sedan dess besatt! Kollar den minst 1 gång om dagen och älskar både recept och bilder. Har två barn, så jag gillar verkligen att det oftast är recept som jag kan ta till mig (men jag gillar även lite mer avancerat för inspiration). Jag har även köpt kokboken ”Koka ihop”! Om man får göra en liten önskan så här så skulle jag vilja ha tips på en god Janssons! Ska fira julen hemma hos oss för första gången, så planeringen är i full gång! Tack för en superbra och inspirerande blogg!

 2. Hej!

  Du inspirerar verkligen! Har lagat flera av dina recept och jag gillar dina texter och bilder. Gillar blandningen, mat, barn, restaurangtips och träning. Måste bara göra schnitzeln, vattnades i munnen när jag läste ditt tidigare inlägg :-)

  Heja heja!
  /Emma

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Emma!

   Tack!
   Skall försöka få in mer träning då det är många som har skrivit det. Kul!
   Ha det gott!
   Kristin

 3. Är inne och kikar på bloggen varje dag och blir lika inspirerad av dina recept och inlägg varje dag :) Tycker också att du är väldigt duktig på att fotografera så fortsätt gärna med mycket bilder, kramar Louise

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Louise och tack snälla du!

   Kram

 4. Hej Kristin!
  Här kommer återkoppling! Jag gillar ju dig och din familj jättemycket, men jag är generellt inte alls intresserad av småbarnslivet. Det är heller inte träningsinläggen som får mig att gå i taket, den inspirationen hittar jag på annat håll. Men! Maten! MATEN! MATEN!!! Du får mig att känna att jag är en mästerkock som kan koka soppa på en spik en helt vanlig tisdag. Du får mig att tänja gränserna för vad mina – lite större men fortfarande kräsna – barn stoppar i sig. Jag får nya smakupplevelser i min vardag tack vare dig. Du sätter spår hos oss VARJE DAG genom frukostflingorna. Du sätter spår hos oss någon vardag varje vecka när jag inte vet vad jag ska koka ihop. Du sätter ofta spår hos oss på helgen när jag slänger ihop en Pulled Pork som om jag inte vore ämnad för något annat. Din inläggshistorik är min första kunskapsbank när jag ställs inför nya utmaningar i köket.
  Inga konkreta tips på vart vi ska i framtiden, men förhoppningsvis lite inspiration!
  Kram på dig!

  1. elsiesparon skriver:

   TACK GölleNinni!

   Kram

 5. Och, jag har inte testat att baka kladdkakan med bovetemjöl ännu men jag testate att byta ut mjölet rakt av mot bovetemjöl när jag gjorde mjuk pepparkaka. Funkade finemang!

 6. Hade inte läst det tidigare inlägget och satte nästan kaffet i halsen när jag läste inledningen på det här. ”Hon får ju inte sluta!”, tänkte jag. Läste igenom kommentarerna på det inlägget och som så många andra får jag lite dåligt samvete över att jag inte kommenterar särskilt ofta. Jag gillar din blogg av flera anledningar. Du skriver väldigt bra, roligt och inlevelserikt. Texterna är härliga! En av de absolut största anledningarna till att jag läser bloggen är för att du verkligen verkar gilla det här med mat och bak väldigt mycket. Och det gör inte jag. Jag suger liksom åt mig inspiration att orka laga riktig mat, för det är ju riktig mat jag vill äta. Sedan är det roligt att du delar med dig av ert vardaliga liv. Jag har inga barn, och har i ärlighetens namn aldrig känt något ”måste” eller särkild önskan om att skaffa barn (därmed inte sagt att det är ett big no no heller), men det är härligt att läsa icke-förskönande texter, där det också framgår hur mycket fint de små tillför i era liv, om hur ert liv med barn är. Jaja, svammelsvammel. Iaf, tack för en bra blogg. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe.

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Lina!

   Tack för himla fina ord. Måste poängtera att det inte var meningen att ge någon dåligt samvete och att man inte alls måste kommentera, utan bara påvisa att ni liksom är en del av det och det är lika mycket ni som gör den levande:)

   Och tack för att du delar med dig:)
   Allt gott/Kristin

 7. Hej! Ville bara säga att jag läser din blogg nästan varje dag! Tycker den är bra. Bor också i Gbg så jag uppskattar mkt restaurang och utflykttips. ( har barn i samma ålder) Sen gillar jag också när du skriver om träning! Jag har aldrig lagat nån maträtt rätt av som du skrivit om men såklart blir man inspirerad. Ibland tycker jag de är lite för avancerade rätterna.
  Så fortsätt skriv och gärna mer om träning!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Johanna!

   TACK!

   Mer träning kommer
   Och ibland tycker jag också att maten är för avancerad:)
   Ha det fint/Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.